De cosmeticalijn Ingrid Millet Source Pure maakt gebruik van de actieve kracht van plantaardige stoffen voor een optimale verzorging van verschillende huidtypes en een zachte reiniging van de gezichtshuid.
Zoals de naam van de productlijn - pure bron - al doet vermoeden, wordt er voornamelijk geput uit de biodiversiteit van de natuur. Bijzondere nadruk wordt gelegd op het beschermen en versterken van de natuurlijke functies van de huid. Extracten en essences van bloemen, vruchten en planten zorgen ervoor dat de huid voldoende wordt gehydrateerd, de huidcellen hun eigen regeneratieve krachten kunnen ontwikkelen, het evenwicht van de huid wordt hersteld en de bovenste huidlaag wordt beschermd tegen milieu-invloeden.
Cosmetische producten maken daarom vooral gebruik van de bijzondere werking van essentiële oliën uit bloemblaadjes, wortels en schors, die de huid direct hydrateren, het vochtgehalte regelen, beschadigde huidcellen herstellen en huidveroudering tegengaan.
De biologische oliën in de crèmes, gels en emulsies hebben een verstevigende werking, revitaliseren de huid en geven haar een nieuwe frisheid en uitstraling. Dankzij de veelzijdigheid van de plantaardige ingrediënten kunnen de producten voldoen aan de specifieke behoeften van elk huidtype en elke leeftijd.
De Ingrid Millet Source Pure cosmeticalijn is een uitzonderlijk high-end product dat prioriteit geeft aan het welzijn van de huid en gericht is op het ondersteunen van de huid in haar functies. De amandelolie in de producten versterkt bijvoorbeeld de beschermende zuurmantel van de huid om bacteriën af te weren.
De hoge kwaliteit van de huidverzorgingslijn wordt benadrukt door de gerenommeerde klantenkring, waaronder Catherine Deneuve en Nana Mouskouri. Het is gericht op vrouwen van alle leeftijden die een breed scala aan huidverzorgingsvereisten hebben en hun huid zo natuurlijk mogelijke actieve ingrediënten willen geven. Dankzij hun biologische samenstelling kunnen de cosmeticaproducten zonder aarzeling met elkaar gecombineerd worden, wat de effectiviteit van hun bestanddelen versterkt.